hoe zijn ze te bereiken - hoe bereikbaar zijn ze - hoe bereiken ze ons - hoe bereiken ze veel - hoeveel bereik hebben ze - hoever reiken ze - hoe rijk zijn ze

mail en telefoon

e
info@mckassett.nl
t
+31 6 33847664 - Frank Siera, artistieke leiding
t
+31 6 14663812 - Oukje den Hollander, artistieke leiding
t
+31 6 53600364 - Selma Hanzon, productionele leiding
t
+31 6 50460513 - Gerko Tempelman, filosofie en dramaturgie

te koop

De tekstboekjes van STRANDT (De Nieuwe Toneelbibliotheek, 2016) , HOOFDROL (De Nieuwe Toneelbibliotheek, 2017), KRAAK (De Nieuwe Toneelbibliotheek, 2018) en SKRIK (De Nieuwe Toneelbibliotheek, 2020) zijn te koop. U kunt het boekje kopen na de voorstelling of u kunt €14,00 (incl. verzendkosten) overmaken naar:

IBAN: NL68 RABO 0308 1166 15
BIC: RABONL2U
t.n.v. Stichting mc KASSETT

en uw adresgegevens doorgeven op info@mckassett.nl.

Ook kunt u KASSETTtruien kopen. Dit zijn sweaters met daarop een citaat uit één van onze voorstellingen. Op het moment verkopen we een blauwe trui met daarop de tekst “mijn moeder is mijn eigen filosoof” uit de voorstelling STRANDT en een beige trui met daarop de tekst “ik heb de zon verzonnen, ik heb de dag bedacht” uit de voorstelling ODE AAN DE TWIJFEL. Een trui kost €25,- incl. btw, excl. eventuele verzendkosten (€4,-). Koop er één na een voorstelling of mail ons op info@mckassett.nl.

stichting

kvk

Steun KASSETT

KASSETT is sinds 2017 een erkend goed doel! Dit betekent dat muziektheatercollectief KASSETT de zogenaamde ANBI status (Algemeen Nut Beoogde Instelling) heeft verkregen van de Belastingdienst. Goed nieuws, want giften aan Stichting mc KASSETT zijn daardoor aftrekbaar voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Doneren? Mail info@mckassett.nl

informatie steun KASSETT

Stichting mc KASSETT         
KvK-nummer: 64338452

BTW-nummer: 855622404B01

RSIN nummer: 855622404

Contactgegevens stichting (postadres): Amsteldijk 159h, 1079 LH Amsterdam

Doelstelling:

De stichting heeft ten doel:

a. het bieden van een platform voor theatermakers, muzikanten, schrijvers en andere kunstenaars, die dit platform gebruiken voor bijvoorbeeld – doch niet uitsluitend – het maken van (muziek-)theatervoorstellingen, het uitvoeren van een concert of een performance, het schrijven van (toneel-)teksten of het organiseren van creatieve evenementen;

b. het bieden van een huis van experiment en onderzoek, teneinde de kunstuitingen genoemd in a. te ondersteunen, ontwikkelen en verdiepen;

c. het faciliteren van producties die worden ontwikkeld door een individu of door een samengesteld collectief;

d. het verrichten van alle verdere handelingen, die in de ruimste zin verband houden met het voorgaande, of daartoe bevorderlijk zijn.

Tot dit doel behoort niet het doen van uitkeringen aan de oprichter of aan hen die deel uitmaken van organen van de stichting.

Beleidsplan:
mc KASSETT heeft via Fonds Podiumkunsten de Subsidie Nieuwe Makers verworven, in samenwerking met muziektheaterensemble de Veenfabriek. Dat betekent dat zij de komende twee jaar (2017-2019) twee voorstellingen gaan ontwikkelen:

– in 2017 maken zij de voorstelling HOOFDROL, een muziektheatervoorstelling over Jayne Mansfield en Arthur Schopenhauer.

– in 2017 – 2018 maken zij de voorstelling KRAAK, een muziektheatervoorstelling over het Voynich-manuscript en geheimtaal.

Buiten het Nieuwe Makerstraject werkt KASSETT nog aan andere projecten:
doorlopend werkt KASSETT aan kleine voorstellingen binnen hun onderzoek ODE AAN DE TWIJFEL, zoals de interactieve performance TWIJFELZAAIERS en de onderzoeksresidentie LARIEKOEK.

Beloningsbeleid: Het bestuur ontvangt geen vergoeding. Ingehuurd personeel (ZZP’ers) wordt uitbetaald naar de richtlijnen van de Cao Theater en Dans.

Activiteitenverslag: Stichting mc KASSETT produceerde in 2016 de voorstellingen STRANDT, DUBIO en TWIJFELZAAIERS. Hiermee speelden zij o.a. op de volgende plekken: het Willem-Alexander Gemaal Katwijk, Over het IJ Festival Amsterdam, Grachtenfestival Amsterdam, Parksessies Haarlem, Theater Kikker Utrecht, Leidse Schouwburg en het Volkshotel Amsterdam.

Financiële verantwoording

Jaarcijfers 2016 KASSETT

Jaarcijfers 2017 KASSETT

Bankrekeningnummer: NL68 RABO 0308 1166 15

Privacy

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent simpel gezegd dat KASSETT zorgvuldig omgaat met uw gegevens. Contactgegevens t.b.v. onze mailinglist zullen nooit aan derden worden verstrekt.

bestuursleden

Marije Bettonviel
voorzitter (marketing Het Nationale Theater)
Lotte Lammers
secretaris (artistiek leider podium Duycker)
Petra de Haan
penningmeester (Force Finance, o.a. Conny Janssen Danst)
Erik Benders
algemeen bestuurslid (zakelijk leider Kytopia)

colofon

Identiteit en website
Fotografie
Jurre Rompa, Robert van der Ree, Saris & den Engelsman, Edwin Smits, Geurt Kersjes, ogen-blik, Raymond van Mil, De Concertfotografe, Jaap Kroon Fotografie, Tess Janssen Photography, Franklin van den Erf, Joop Siera, Judith Sluijter, Bowie Verschuuren, Rutger van der Bent
Ontwerp publiciteitsbeelden
Fritt e Frøt, Marsdiep, Floris Schrama, Martijn Vooijs